Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Pikáns malackaraj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 szelet malackaraj 2 dl száraz fehérbor 5 dkg vaj 1 vöröshagyma 5 gerezd fokhagyma 1 kk őrölt pirospaprika só frissen őrölt bors kevés szárított kakukkfű és csilipehely 1 ek liszt 1 ek tejföl kevés olaj a sütéshez Elkészítése: A vékonyra szelt hússzeleteket lisztbe forgatjuk, kevés olajon mindkét oldalán elősütjük. A húsokat kivesszük, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 szelet malackaraj
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 5 dkg vaj
  • 1 vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 kk őrölt pirospaprika
  • frissen őrölt bors
  • kevés szárított kakukkfű és csilipehely
  • 1 ek liszt
  • 1 ek tejföl
  • kevés olaj a sütéshez


Elkészítése:

A vékonyra szelt hússzeleteket lisztbe forgatjuk, kevés olajon mindkét oldalán elősütjük.

A húsokat kivesszük, majd a maradék olajhoz kevés vajat teszünk, és a hőmérsékletet visszavesszük. 1 fej hagymát reszelünk a serpenyőbe, hozzányomjuk a fokhagymát, megsózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a paprikát, majd hozzáöntjük a bort és 1 kanál tejfölt. A csilipelyhet, és a kakukkfüvet is rászórjuk.

Kis lángon addig pároljuk, míg kicsit besűrűsödik. A sült hússzeleteket visszatesszük a serpenyőbe, és összeforgatjuk a mártással.

Petrezselymes krumplival, krumplipürével, esetleg párolt rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is