Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát vékonyabb darabokra szeleteljük, kiolvasztjuk, és a zsírján megfuttatjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és a darabolt gombát, majd kevergetve jól átsütjük, amíg a hús kissé kérget nem kap. Ezután felöntjük vízzel, belekeverjük a szétnyomott fokhagymát, a piros aranyat, a marhahúsleves kockát, és ízlés szerint fűszerezzük, sózzuk. Hozzáadjuk a paprikát […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2017.07.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát vékonyabb darabokra szeleteljük, kiolvasztjuk, és a zsírján megfuttatjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és a darabolt gombát, majd kevergetve jól átsütjük, amíg a hús kissé kérget nem kap.

Ezután felöntjük vízzel, belekeverjük a szétnyomott fokhagymát, a piros aranyat, a marhahúsleves kockát, és ízlés szerint fűszerezzük, sózzuk. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot is. Fedő alatt főzzük, közben az elpárolgott vizet pótoljuk.

Közben a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és nagyobb hasábokra vágjuk. Amikor a pörkölt majdnem megfőtt, hozzáadjuk a paradicsompürét, megszórjuk piros paprikával (csípős paprikát is tehetünk rá), ráöntjük a vörösbort, és felöntjük vízzel. Amikor felforrt, hozzáadjuk a burgonyát, és kis lángon, fedő alatt készre főzzük.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is