Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Pörkölt zöldborsóval és burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst mosás után kockákra vágjuk. Az olajat felmelegítjük, majd az apróra szeletelt hagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a kockára vágott húst, sót és borsot, kevés vizet öntünk rá, majd lefedve puhára főzzük. Amikor a hús félig megfőtt, hozzáadjuk a borsót és az apró kockára vágott burgonyát. Tovább főzzük, amíg a borsó és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst mosás után kockákra vágjuk. Az olajat felmelegítjük, majd az apróra szeletelt hagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a kockára vágott húst, sót és borsot, kevés vizet öntünk rá, majd lefedve puhára főzzük.

Amikor a hús félig megfőtt, hozzáadjuk a borsót és az apró kockára vágott burgonyát. Tovább főzzük, amíg a borsó és a burgonya is megpuhul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is