Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Ragacsos oldalas recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 45 dkg sertés oldalas
  • 8 evőkanál ketchup
  • 4 evőkanál méz
  • 2 kiskanál mustár
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • csípős paprikakrém
  • só
  • bors
Ragacsos oldalas kép

Elkészítése

Keverjük össze a pác hozzávalóit egy tálban. Tegyük bele a húsokat, és alaposan forgassuk meg őket, hogy minden oldalukat bevonja a pác. Fedjük le a tálat, és helyezzük a hűtőbe 1-2 órára, hogy a hús jól átjárja a pác íze.

A pácban pácolt húsokat helyezzük egy tepsibe, és takarjuk le alufóliával. Süssük a sütőben, amíg a hús megpuhul. A sütés végén, ha szükséges, vegyük le a fóliát, és süssük a tetejét pirosra.

Burgonyapürével vagy rizzsel tálalhatjuk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/ragacsos-oldalas/