Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Rakott fasírt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rakott fasírt egy laktató, egyszerűen elkészíthető fogás, amelyben a főtt tojás és a bacon teszi változatossá a hagyományos fasírtot. Rétegezve, sütőben készül, így szeletelhető és mutatós formában kerül az asztalra. Jó választás hétköznapra vagy akár vendégvárónak is.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Sikli Timi
Beküldte: 2013.11.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojások közül négyet keményre főzünk, megtisztítjuk, és felkarikázzuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A darált húshoz hozzáadjuk a két nyers tojást, a kifacsart zsemléket és a fűszereket, majd alaposan összedolgozzuk.

Egy kiolajozott sütőtál aljába belenyomkodjuk a húsos massza felét. Erre sorakoztatjuk a főtt tojáskarikákat, megszórjuk a felkockázott baconnel, majd befedjük a maradék darált húsos keverékkel. A tetejére rákenjük a tejfölt, megszórjuk kevés zsemlemorzsával, és előmelegített sütőben, 180 fokon készre sütjük.

Tipp

A tetejére szórhatunk reszelt sajtot is, így még ízletesebb lesz. Köretként friss salátával, főzelékkel vagy savanyúsággal tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Sikli Timi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is