Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először megpucoljuk a krumplit, majd ujjnyi vékonyra karikázzuk. A vöröshagymát is megpucoljuk, és karikákra szeleteljük. A húst megmossuk, mindkét oldalán sózzuk és borsozzuk. Egy tepsit vagy nagyobb hőálló tálat kiolajozunk, és az alját teljesen beborítjuk szalonnaszeletekkel. Erre a rétegre rárakjuk a krumpli felét, majd a káposzta felét. A káposztára ráfektetjük a fűszerezett hússzeleteket, a húsra […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Először megpucoljuk a krumplit, majd ujjnyi vékonyra karikázzuk. A vöröshagymát is megpucoljuk, és karikákra szeleteljük. A húst megmossuk, mindkét oldalán sózzuk és borsozzuk.

Egy tepsit vagy nagyobb hőálló tálat kiolajozunk, és az alját teljesen beborítjuk szalonnaszeletekkel. Erre a rétegre rárakjuk a krumpli felét, majd a káposzta felét. A káposztára ráfektetjük a fűszerezett hússzeleteket, a húsra rászórjuk a vöröshagymát, majd ismét káposzta következik. Végül a tetejére a maradék krumplit helyezzük.

A tepsit vagy tálat alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben körülbelül egy-másfél óra alatt megsütjük. A sütés végén levesszük a fóliát, és még körülbelül fél órán át pirítjuk a tetejét, amíg szép aranybarna lesz. Aki szereti, a tálalás előtt tejfölt is tehet a tetejére.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is