Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 szelet csont nélküli karaj só bors liszt a panírhoz Töltelékhez: 2 zsemle, vagy 2 szelet kenyér fél doboz csemegekukorica 20 dkg trappista sajt reszelve 1 kis pohár tejföl 1 tojás só bors ételízesítő petrezselyem metélőhagyma 1 közepes fej lila hagyma apróra vágva Elkészítése: A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és átsütjük mindkét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Élő
Beküldte: 2015.10.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 szelet csont nélküli karaj
  • bors
  • liszt a panírhoz

Töltelékhez:

  • 2 zsemle, vagy 2 szelet kenyér
  • fél doboz csemegekukorica
  • 20 dkg trappista sajt reszelve
  • 1 kis pohár tejföl
  • 1 tojás
  • bors
  • ételízesítő
  • petrezselyem
  • metélőhagyma
  • 1 közepes fej lila hagyma apróra vágva


Elkészítése:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és átsütjük mindkét oldalát. Kizsírozott tepsibe szedjük ki.

A zsemléket vízbe áztatjuk, kicsavarjuk, és jó alaposan összekeverjük a többi hozzávalóval (a sajtból kb. 5 dkg-ot teszünk bele), majd a hús tetejére halmozzuk.

A húsok alá kb 1,5 dl vizet öntünk, alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe tesszük. Mielőtt teljesen készre sülne. levesszük a fóliát, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és pár percre visszatoljuk a sütőbe míg jól ráolvad a sajt.

Jó étvágyat!

[box style=”info”]A recept csirkemellből (vagy más húsból) is elkészíthető.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Élő
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is