Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat félcentis szeletekre vágjuk, forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Kivajazott tepsibe helyezzük a májszeleteket, majd erre fektetjük a szalonnacsíkokat. A következő rétegben elhelyezzük a karikára vágott hagymát, erre pedig ráreszeljük a sajtot. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és ezt a rétegezést ismételjük, úgy hogy a felső réteg a máj legyen. A tepsit hideg sütőbe helyezzük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat félcentis szeletekre vágjuk, forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Kivajazott tepsibe helyezzük a májszeleteket, majd erre fektetjük a szalonnacsíkokat. A következő rétegben elhelyezzük a karikára vágott hagymát, erre pedig ráreszeljük a sajtot. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és ezt a rétegezést ismételjük, úgy hogy a felső réteg a máj legyen. A tepsit hideg sütőbe helyezzük, és magas hőfokon 10-15 percig sütjük, majd ráöntjük a felvert tojást, és tovább sütjük, amíg a tojás megsül.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is