Elkészítése
Bepanírozom a húsokat és olajjal vékonyan kikent tepsibe rakom, 180 C fokon sütöm. Nagyon finom, omlós lesz a hús, a csirke comboknál és csirke szárnyaknál nem marad véres a csontoknál.
Bepanírozom a húsokat és olajjal vékonyan kikent tepsibe rakom, 180 C fokon sütöm. Nagyon finom, omlós lesz a hús, a csirke comboknál és csirke szárnyaknál nem marad véres a csontoknál.
Bepanírozom a húsokat és olajjal vékonyan kikent tepsibe rakom, 180 C fokon sütöm. Nagyon finom, omlós lesz a hús, a csirke comboknál és csirke szárnyaknál nem marad véres a csontoknál.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Bepanírozom a húsokat és olajjal vékonyan kikent tepsibe rakom, 180 C fokon sütöm. Nagyon finom, omlós lesz a hús, a csirke comboknál és csirke szárnyaknál nem marad véres a csontoknál.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.