Elkészítése
A húst sózzuk, klopfoljuk, a zsemlemorzsát összekeverjük a magokkal.
Lisztbe tojásba, és a magos zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban kisütjük.
A húst sózzuk, klopfoljuk, a zsemlemorzsát összekeverjük a magokkal. Lisztbe tojásba, és a magos zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A húst sózzuk, klopfoljuk, a zsemlemorzsát összekeverjük a magokkal. Lisztbe tojásba, és a magos zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A húst sózzuk, klopfoljuk, a zsemlemorzsát összekeverjük a magokkal.
Lisztbe tojásba, és a magos zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban kisütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.