Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Rántott sertéscomb vörösbab salátával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Húshoz

  • 2 szelet sertéscomb (fejenként)
  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • bors
  • só

Vörösbab salátához

  • 1 doboz vörösbab konzerv
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 0,5 citrom leve
  • 2 evőkanál ecet
  • 4 evőkanál olaj
  • só
  • bors

Elkészítése

A húsokat szeletelés után kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.

Először lisztbe, tojásba végül morzsába forgatjuk és olajban kisütjük.

A babot csepegtessük le. A hagymát hámozzuk meg és vágjuk karikára vagy apró kockákra.

A petrezselymet is vágjuk apróra, majd egy tálban keverjük össze a hagymával és a babbal.

Készítsünk öntetet a citromléből, ecetből, olajból, sóból, borsból. Öntsük rá a babra és keverjük össze jó alaposan.

Hűtőben pihentessük, hogy az ízek összeérjenek.

https://receptneked.wps.hu/sertes/rantott-sertescomb-vorosbab-salataval/