Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A velőről kézzel, óvatosan a hártyáját lehúzzuk, és ha nagyok a velődarabok, felszeleteljük vagy rózsáira szedjük. Megsózzuk, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk, bő, forró olajban ropogósra sütjük. Tartármártással meg burgonyával (vagy rizzsel) tálaljuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.24.

Hozzávalók

A panírozáshoz

Asütéséhez

Elkészítése

A velőről kézzel, óvatosan a hártyáját lehúzzuk, és ha nagyok a velődarabok, felszeleteljük vagy rózsáira szedjük.

Megsózzuk, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk, bő, forró olajban ropogósra sütjük. Tartármártással meg burgonyával (vagy rizzsel) tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is