Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1/2 kg sertésvelő só bors Panírozáshoz: 2 tojás liszt zsemlemorzsa Körethez: 30 dkg rizs 1 csokor petrezselyemzöld olaj saláta Elkészítése: A velőt vásárlás után hideg vízbe áztatjuk, így könnyebb róla leszedni a hártyát. Utána megszárítjuk, tálcára tesszük egymástól kicsit távolabb, hogy a hűtőben ne csússzanak össze. Lefagyasztjuk, majd másnap leszedjük a tálcáról vagy ha […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1/2 kg sertésvelő
  • bors

Panírozáshoz:

  • 2 tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa

Körethez:

  • 30 dkg rizs
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • olaj
  • saláta


Elkészítése:

A velőt vásárlás után hideg vízbe áztatjuk, így könnyebb róla leszedni a hártyát. Utána megszárítjuk, tálcára tesszük egymástól kicsit távolabb, hogy a hűtőben ne csússzanak össze. Lefagyasztjuk, majd másnap leszedjük a tálcáról vagy ha nem használjuk fel, akkor zsacskóba.

Még fagyottan megsózzuk, borsozzuk és a szokásos módon felvert tojásba, lisztbe és zsemlemorzsába. Forró olajban aranybarnára sütjük. Kiszedjük és leitatjuk róla a feleslegs olajat.

A rizst megfőzzük, aprított petrezselyemmel megszórjuk. A rántott velőt a rizzsel és salátával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is