Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Részeges pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

A borban megáztatjuk a zsemlét, kifacsarjuk, és a vajban párolt gombát meg karikákra vágott leveszöldséget beletesszük. Az egészet megdaráljuk, egy nyers tojást ütünk bele, megsózzuk, megborsozzuk, és vagdalt petrezselyemzölddel fűszerezzük. A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, mindegyikre egy halom tölteléket rakunk, és a két szélét ráhajtva, a húst összegöngyöljük. A tekercseket megtűzzük vagy átkötjük, a forró olajban megforgatjuk. Paprikával meghintjük és kevés vízben puhára pároljuk. Tálalás előtt a levébe paradicsompürét keverünk, és rizzsel vagy párolt zöldségekkel körítjük.

https://receptneked.wps.hu/sertes/reszeges-pecsenye/