Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Roston sült oldalas

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az oldalast háromujjnyi széles darabokra vágjuk, megsózzuk, és kuktában vagy alufóliával lefedett zománcos tepsiben a sütőben kevés vízzel puhára pároljuk. A megpuhult oldalasdarabokat tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, és a mártással megkenjük, amelyhez az ecetet a ketchuppal összekeverjük, sóval, cukorral, borssal ízesítjük, és annyi vízzel engedjük fel, hogy kellemes, pikáns ízű legyen. A mártással megkent […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.24.

Hozzávalók

Elkészítése

Az oldalast háromujjnyi széles darabokra vágjuk, megsózzuk, és kuktában vagy alufóliával lefedett zománcos tepsiben a sütőben kevés vízzel puhára pároljuk.

A megpuhult oldalasdarabokat tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, és a mártással megkenjük, amelyhez az ecetet a ketchuppal összekeverjük, sóval, cukorral, borssal ízesítjük, és annyi vízzel engedjük fel, hogy kellemes, pikáns ízű legyen.

A mártással megkent húsdarabokat hagymakarikákkal sűrűn lefedjük, és roston vagy a sütőben addig pirítjuk, amíg az oldalas meg a hagyma ropogósra nem sült. Ezalatt a mártást a hús magába szívja, csak kellemes íze érződik rajta.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is