Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6-8 szelet tarja 3 ek mustár 4 ek olaj 2 gerezd fokhagyma 2 ek balzsamecet 2 ek rozmaring só bors Elkészítése: Keverjük össze a páchoz a hozzávalókat. Kenjük be jó alaposan a húsokat, majd legalább 20 percen keresztül hagyjuk állni, hogy az ízek átjárják a húst. Érdemes ezt előző este elkészíteni. A húsokat serpenyőben, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2015.04.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6-8 szelet tarja
  • 3 ek mustár
  • 4 ek olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek balzsamecet
  • 2 ek rozmaring
  • bors


Elkészítése:

Keverjük össze a páchoz a hozzávalókat. Kenjük be jó alaposan a húsokat, majd legalább 20 percen keresztül hagyjuk állni, hogy az ízek átjárják a húst. Érdemes ezt előző este elkészíteni.

A húsokat serpenyőben, némi zsiradékon kell hirtelen átsütni. A legfinomabb, ha kacsa vagy libazsíron tesszük ezt. Ezután egy tepsibe helyezzük a húsokat, majd a serpenyőben visszamaradt zsiradékra kb. 1-2 dl vizet öntünk, amit felforralunk, illetve fakanállal fellazítjuk a leragadt pörcöket. Ha felforrt, öntsük a húsok alá – ebben fog majd megpárolódni a sütőben.

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, majd a tarja szeleteket alufóliával letakarva kb. 20-25 percig sütjük, amíg megpuhul. A végén érdemes kicsit átpirítani a tetejét.

Bármilyen körettel megállja a helyét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is