Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Rozsdás pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg felsál
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 szem paradicsom
  • só
  • bors
  • 2 szem borókabogyó
  • 1 késhegynyi őrölt pirospaprika

Elkészítése

Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát meg a reszelt sárgarépát. A megsózott, megborsozott húsdarabot átsütjük rajta, a paprikával meghintjük, a fűszereket, a paprikát meg a paradicsomot belerakjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk.

A felszeletelt húsra szűrjük a mártást. (Jó ízű lesz a hús, ha párolás előtt egy kevés füstölt szalonnával is megtűzdeljük.)

https://receptneked.wps.hu/sertes/rozsdas-pecsenye/