Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Sajtos-tejfölös tepsis fasírt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús 2 dl tejföl 20 dkg tömlős krémsajt 2 gerezd fokhagyma 2 db zsemle 2 ek zsemlemorzsa 20 dkg sajt só ízlés szerint bors ízlés szerint 3 ek olívaolaj 1 db tojás 2 teáskanál fűszerpaprika 1 csapott ek finomliszt Elkészítése: A darált húshoz adjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemléket, a tojást, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.01.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 2 dl tejföl
  • 20 dkg tömlős krémsajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db zsemle
  • 2 ek zsemlemorzsa
  • 20 dkg sajt
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 3 ek olívaolaj
  • 1 db tojás
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 csapott ek finomliszt


Elkészítése:

A darált húshoz adjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemléket, a tojást, a zsemlemorzsát, a fűszerpaprikát, majd ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és a fokhagymát is belezúzzuk.

Közepes tepsit olajjal kikenjük, belesimítjuk a fasírtmasszát.

A tejfölt és a krémsajtot 1 ek. lisztel kikeverjük.

Hozzáadunk 10 dkg reszelt sajtot, és rákenjük a hús tetejére.

Előmelegített sütőben sütjük.

Teljes sülés előtt 10 perce megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is