Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Zöldséges, gyümölcsös húsok

Sajtos zöldségekkel töltött fasírozott

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és a felforrósított olajon megdinszteljük. Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a megdinsztelt vöröshagymát, a tojást, a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemléket. Fűszerpaprikával meghintjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a zsemlemorzsát és jó alaposan összedolgozzuk. Folpackot terítünk egy deszkára vagy az asztalra, erre ráhelyezzük a masszát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Salamon Csilla
Beküldte: 2021.09.21.

Húshoz

Töltelékhez

Tetejére

Elkészítése

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és a felforrósított olajon megdinszteljük.

Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a megdinsztelt vöröshagymát, a tojást, a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemléket.

Fűszerpaprikával meghintjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a zsemlemorzsát és jó alaposan összedolgozzuk.

Folpackot terítünk egy deszkára vagy az asztalra, erre ráhelyezzük a masszát és olyan hosszú téglaalapra igazgatjuk, amilyen hosszú tepsibe szeretnénk sütni.

A töltelékhez a hagymát a zöldjével együtt karikára vágjuk, a paprikát feldaraboljuk és összekeverjük a tömlős sajttal.

A masszán elosztjuk a sajtos zöldségeket, óvatosan feltekerjük és olajjal kikent tepsibe helyezzük.

A fasírt tetejét felvert tojással lekenjük és készre sütjük 180 fokos sütőben.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Salamon Csilla
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is