Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Sajttal és füstölt, főtt csülökkel töltött dagadó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg körüli dagadó 1 kisebb füstölt csülök 1 közepes vöröshagyma 10-15 dkg reszelt sajt 1 egész tojás 2 ek mustár 1 csokor ptrezselyem só kevés olaj a hagyma pirításához Elkészítése: csülköt megfőzzük, apróra szeljük, hozzáadjuk a mustárt és pár órára, akár 1 éjszakára is hűtőbe tesszük. A dagadót megtisztítjuk és felszúrjuk majd sózzuk. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
kovacsnekrisztinacsutoras
Beküldte: 2014.04.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg körüli dagadó
  • 1 kisebb füstölt csülök
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 10-15 dkg reszelt sajt
  • 1 egész tojás
  • 2 ek mustár
  • 1 csokor ptrezselyem
  • kevés olaj a hagyma pirításához


Elkészítése:

csülköt megfőzzük, apróra szeljük, hozzáadjuk a mustárt és pár órára, akár 1 éjszakára is hűtőbe tesszük.

A dagadót megtisztítjuk és felszúrjuk majd sózzuk. A hagymát kockára vágjuk és üvegesre pároljuk., majd hozzáadjuk a csülökhöz.

Beletesszük a reszelt sajtot, petrezselymet és a tojást. Jól összekeverjük és megtöltjük vele a dagadót. Összetűzzük, tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben 200 fokon sütjük fólia alatt. 50 percig, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.

[box style=”info”]A tölteléket nem kell megsózni, mert a csülök elég sós.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Húsvéti receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
kovacsnekrisztinacsutoras
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is