Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Sajttal töltött fasírt baconbe tekerve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús /comb vagy lapocka/ 2-3 szikkadt zsemle vagy két szelet szikkadt kenyér 2 dl tej ½ fej vöröshagyma 6-8 gerezd fokhagyma /lehet kevesebb is ha, valaki nem szereti annyira fokhagymásan/ 1 db tojás só, őrölt bors, pirospaprika ízlés szerint 20 dkg sajt Elkészítése: A hagymákat apróra vágtam. A zsemléket tejbe áztattam, […]

Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.06.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált sertéshús /comb vagy lapocka/
  • 2-3 szikkadt zsemle vagy két szelet szikkadt kenyér
  • 2 dl tej
  • ½ fej vöröshagyma
  • 6-8 gerezd fokhagyma /lehet kevesebb is ha, valaki nem szereti annyira fokhagymásan/
  • 1 db tojás
  • só, őrölt bors, pirospaprika ízlés szerint
  • 20 dkg sajt


Elkészítése:

A hagymákat apróra vágtam. A zsemléket tejbe áztattam, kinyomkodtam.

A darált húst összedolgoztam az apróra vágott hagymákkal, tojással, kinyomkodott zsemlékkel. Ízesítettem sóval, borssal, pirospaprikával.

A kész masszából kis rudakat formáztam, mindegyik közepébe egy vékony hasábra vágott sajtot nyomkodtam.

A rudacskákat bacomba tekertem és kiolajozott tepsibe tettem. Előmelegített sütőben /40-50 perc/ megsütöttem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is