Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Sajttal töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a húst kiklopfoljuk, majd enyhén megsózzuk mindkét oldalát. A tojást egy tálban felverjük, kicsit megsózzuk, és hozzáadunk egy kevés tejet, hogy könnyedebb legyen a keverék. A sajtot hosszában kettévágjuk, és a húsra fektetjük. Ezután a húst feltekerjük, hogy a sajt benne maradjon. A feltekert húst először lisztbe, majd a tojásos keverékbe, végül újra lisztbe […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.20.

Hozzávalók

Panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

Először a húst kiklopfoljuk, majd enyhén megsózzuk mindkét oldalát. A tojást egy tálban felverjük, kicsit megsózzuk, és hozzáadunk egy kevés tejet, hogy könnyedebb legyen a keverék. A sajtot hosszában kettévágjuk, és a húsra fektetjük. Ezután a húst feltekerjük, hogy a sajt benne maradjon.

A feltekert húst először lisztbe, majd a tojásos keverékbe, végül újra lisztbe forgatjuk, hogy a bundája szép ropogós legyen. A bepanírozott húsokat forró olajban, fedő alatt, lassú tűznél aranybarnára sütjük. A fedő segít abban, hogy a hús belül is jól átsüljön, miközben a külseje ropogós marad.

Tálaláskor ízlés szerint körettel vagy salátával kínálhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is