Hozzávalók:
- 6 db 1-2 cm vastag karajszelet
- 6 szelet sajt
- só
- bors
- olaj a kisütéshez
Panírhoz:
- 20 dkg kukoricaliszt
- 10 dkg finomliszt
- 0,5 csomag sütőpor
- 4 tojás
- 1 ek cukor
- 1 tk só
- 1 kk őrölt bors
- kb. 2 dl tej
Elkészítése:
A karajszeleteket lapján félbe vágom, de nem vágom végig. Széthajtom, enyhén kiklopfolom, sózom, borsozom, és felhasználásig hűtőbe teszem.
A panírhoz a hozzávalókat egy tálban összekeverem, a tej hozzáadásával tejföl sűrűségű masszát kavarok.
10 percet pihentetem, ha sűrűsödik, tejjel lazítok rajta.
A karajszeleteket megtöltöm sajtszeletekkel, a biztonság kedvéért fogpiszkálóval összetűzöm.
Megforgatom a kukoricás masszában, és kevésbé forró olajban pirosra sütöm mindkét felét.
Ha megsült, papírtörlőre szedem.
Tetszés szerinti körettel tálalom.