Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Sajttal töltött panírozott húsgolyó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Alaphoz: 0,5 kg darált sertéshús só ízlés szerint bors ízlés szerint Töltelékhez: 20 dkg reszelt sajt 5 dkg vaj 1 tojás sárgája 2 gerezd zúzott fokhagyma só ízlés szerint Panírozáshoz: 2 tojás 4 csapott ek finomliszt 4 ek zsemlemorzsa Sütéshez: olaj Elkészítése: A darált húst sóval, borssal ízesítjük és jól összedolgozzuk. A reszelt sajtot […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.01.03.

Elkészítése

Hozzávalók:
Alaphoz:

  • 0,5 kg darált sertéshús
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint

Töltelékhez:

  • 20 dkg reszelt sajt
  • 5 dkg vaj
  • 1 tojás sárgája
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • só ízlés szerint

Panírozáshoz:

  • 2 tojás
  • 4 csapott ek finomliszt
  • 4 ek zsemlemorzsa

Sütéshez:

  • olaj


Elkészítése:

A darált húst sóval, borssal ízesítjük és jól összedolgozzuk.

A reszelt sajtot vajjal, tojás sárgájával, zúzott fokhagymával és sóval összenyomkodjuk villával.

Gombócokat készítünk a húsból és a töltelékből is. A húsgolyót ellapítjuk és a közepébe helyezzük a sajtos golyót (kb. 4-5 cm átmérőjű golyókat formálunk belőle).

A töltött golyókat először beleforgatjuk a lisztbe, a felvert tojásba, majd a zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is