Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertésszeletek

Sarkadi pecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 dkg sajt só ízlés szerint 3 kovászos uborka 2 csapott ek liszt 2,5 dl tej 15 dkg kolbász 20 dkg gomba 4 ek napraforgó olaj 1 kg sertéshús bors ízlés szerint Elkészítése: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és kevés olajon hirtelen elősütjük. Ezután fólia alatt, kevés vizet aláöntve, puhára pároljuk. A gombát kevés olajon […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Salamon Csilla
Beküldte: 2013.11.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 dkg sajt
  • só ízlés szerint
  • 3 kovászos uborka
  • 2 csapott ek liszt
  • 2,5 dl tej
  • 15 dkg kolbász
  • 20 dkg gomba
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 1 kg sertéshús
  • bors ízlés szerint


Elkészítése:

A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és kevés olajon hirtelen elősütjük. Ezután fólia alatt, kevés vizet aláöntve, puhára pároljuk.

A gombát kevés olajon megpároljuk. Amikor a leve elpárolgott meghintjük liszttel, majd apránként hozzáadjuk a tejet és hagyjuk besűrűsödni. A gombamártáshoz tesszük a karikára vágott kolbászt, a felcsíkozott uborkát és a reszelt sajt felét, majd sózzuk és borsozzuk.

A puhára párolt hússzeletek tetejére halmozzuk a tölteléket. Megszórjuk a tetejét a maradék reszelt sajttal és addig sütjük, amíg a sajt rápirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Salamon Csilla
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is