Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sasadi borda recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 szelet csontnélküli borda
  • 5 dkg vaj
  • 4 db őszibarack
  • 3 szem szegfűszeg (tört)
  • só
  • bors

Elkészítése

A hússzeleteket enyhén kiverjük, sózzuk, és a fűszerekkel meghintjük. Forró olajon hirtelen átsütjük mindkét oldalukat. A serpenyőből kivéve a visszamaradt pecsenyelébe megpirítjuk a kimagozott hámozott őszibarackot. A hússzeleteket a mártásba visszatéve jól átmelegítjük.  Burgonyapürével tálaljuk, úgy, hogy minden hús tetejére egy szem félbevágott barackot teszünk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/sasadi-borda/