Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés belsőség

Sertés receptek

Savanyú pirított máj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát zsíron megpirítjuk, a vékony csíkokra vágott májat hozzáadjuk, kevergetve 3-4 percig pirítjuk. Meghintjük liszttel,felöntjük húslével, hozzáadjuk az ecetet és még 5 percig pároljuk. Sóval,borssal, cukorral, majorannával ízesítjük, és azonnal tálaljuk. Köretnek sós burgonyát adunk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát zsíron megpirítjuk, a vékony csíkokra vágott májat hozzáadjuk, kevergetve 3-4 percig pirítjuk. Meghintjük liszttel,felöntjük húslével, hozzáadjuk az ecetet és még 5 percig pároljuk. Sóval,borssal, cukorral, majorannával ízesítjük, és azonnal tálaljuk. Köretnek sós burgonyát adunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is