Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertéstarja vagy szűzpecsenye 20 dkg kolozsvári szalonna 3 fej lilahagyma 30 dkg gomba A páchoz: 4 ek olaj 4 gerezd fokhagyma 1 ek mustár 1 tk paprikakrém (csemege vagy csípős) bors, grill fűszersó ízlés szerint Elkészítése: A húst, a hagymát és a gombát körülbelül egyforma méretű kockákra vágjuk. A pác hozzávalóit elkeverjük […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
malmosszilvia
Beküldte: 2016.07.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéstarja vagy szűzpecsenye
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 3 fej lilahagyma
  • 30 dkg gomba

A páchoz:

  • 4 ek olaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek mustár
  • 1 tk paprikakrém (csemege vagy csípős)
  • bors, grill fűszersó ízlés szerint


Elkészítése: A húst, a hagymát és a gombát körülbelül egyforma méretű kockákra vágjuk.

A pác hozzávalóit elkeverjük és beleforgatjuk a húsokat. Egy-két órát a hűtőben állni hagyjuk.

Ez idő alatt beáztatjuk a nyársakat. Később a nyársra fűzzük a hozzávalókat felváltva: hús, hagyma, szalonna, gomba és így tovább.

Alufóliába csomagoljuk a nyársakat és parázs felett grillrácson, néha átforgatva körülbelül 15 percig sütjük. Így a fóliában mindenhol átjárja a jóízű, kisülő zsiradék, majd levesszük a fóliát és megforgatva átpirítjuk még körülbelül 10 percig.

A hús így nem szárad ki, amikor szép pirosra sült, már tálalhatjuk is. Nem szükséges hozzá köret, de én egy finom salátával tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
malmosszilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is