Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és grillfűszerrel ízesítjük. A bacont, a hagymákat, a paprikát csíkokra vágjuk, a gombát pedig felszeleteljük. A medvehagymát megmossuk, és vékony csíkokra aprítjuk. Elkészítés: A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük. Az elkészült húsokat félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben a bacont kipirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.04.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és grillfűszerrel ízesítjük. A bacont, a hagymákat, a paprikát csíkokra vágjuk, a gombát pedig felszeleteljük. A medvehagymát megmossuk, és vékony csíkokra aprítjuk.

Elkészítés:

A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük. Az elkészült húsokat félretesszük.

Ugyanabban a serpenyőben a bacont kipirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a gomba el nem fövi a levét. Ezután hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, a fehér hagymát és az újhagymát. 8-10 perc alatt készre pirítjuk a zöldségeket. A végén hozzákeverjük a medvehagymát, és még egy percig együtt pároljuk, hogy az ízek összeérjenek.

A kisütött karajszeleteket a gombás, medvehagymás raguval tálaljuk.

Tipp:

Medvehagymás főtt burgonyát kínálhatunk mellé köretként. Ehhez a főtt burgonyát vajjal és aprított medvehagymával összeforgatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is