Előkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és grillfűszerrel ízesítjük. A bacont, a hagymákat, a paprikát csíkokra vágjuk, a gombát pedig felszeleteljük. A medvehagymát megmossuk, és vékony csíkokra aprítjuk.
Elkészítés:
A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük. Az elkészült húsokat félretesszük.
Ugyanabban a serpenyőben a bacont kipirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a gomba el nem fövi a levét. Ezután hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, a fehér hagymát és az újhagymát. 8-10 perc alatt készre pirítjuk a zöldségeket. A végén hozzákeverjük a medvehagymát, és még egy percig együtt pároljuk, hogy az ízek összeérjenek.
A kisütött karajszeleteket a gombás, medvehagymás raguval tálaljuk.
Tipp:
Medvehagymás főtt burgonyát kínálhatunk mellé köretként. Ehhez a főtt burgonyát vajjal és aprított medvehagymával összeforgatjuk.