Elkészítése
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, majd lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük, majd papírtörlőre szedjük, hogy lecsepegjen a felesleges olaj. Ha túl sok olaj marad a serpenyőben, öntsünk le belőle, hogy ne legyen túl zsíros az étel.
Az olajban megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult, visszatesszük a hússzeleteket a serpenyőbe, megszórjuk borssal, ízesítjük gulyáskrémmel és piros arannyal. A kicsumázott paprikát és a felszeletelt paradicsomot is hozzáadjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a húst, majd kevergetjük, hogy ne ragadjon le.
A sütés vége felé hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és addig főzzük, amíg minden hozzávaló megpuhul, és az étel készre nem sül.
