Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertéscsíkok vadasmártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéscomb 70 dkg sárgarépa 2-3 petrezselyem gyökér szemes bors 2 babérlevél 3 gerezd fokhagyma 1 nagy vöröshagyma 2 dl tejföl 1 ek mustár 2 ek liszt Elkészítése: A húst csíkokra vágjuk és vízzel feltesszük főni. Megsózzuk, hozzáadjuk a borsot és a babérlevelet. Addig főzzük, amíg fel nem habzik. Beszedjük a habját (a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Tancolo fakanal
Beküldte: 2016.08.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéscomb
  • 70 dkg sárgarépa
  • 2-3 petrezselyem gyökér
  • szemes bors
  • 2 babérlevél
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek mustár
  • 2 ek liszt


Elkészítése:

A húst csíkokra vágjuk és vízzel feltesszük főni. Megsózzuk, hozzáadjuk a borsot és a babérlevelet. Addig főzzük, amíg fel nem habzik.

Beszedjük a habját (a fűszereket hagyjuk benne) és hozzáadjuk a megtiszítított, feldarabolt zöldségeket is. Puhára főzzük. (egy jó órát főztem)

Levesszük a tűzről és kiszedegetjük belőle a húst, illetve a babérlevelet. A maradékot megturmixoljuk.

A tejfölt a liszttel és a mustárral egy kis víz segítségével simára keverjük és a turmixolt zöldségekhez adjuk. (Kisebb adagokban először végezzünk hőkiegyenlítést, hogy ne kapja össze a tejfölt a meleg “leves”)

Forraljuk fel, tegyük bele vissza a húst és találhatjuk is. Mi ma knédlivel ettük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Tancolo fakanal
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is