Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Zöldséges, gyümölcsös húsok

Sertéshús almával és sajttal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Melegítsük elő a sütőt. A hússzeleteket klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk meg. Minden húsra helyezzünk egy szelet sonkát, egy szelet sajtot és egy cikk almát, majd hajtsuk félbe és tűzzük össze fogpiszkálóval. Forró olajban süssük meg a húsok mindkét oldalát, majd helyezzük őket egy tűzálló tálba vagy tepsibe, és süsük további 10-15 percig a sütőben.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.02.24.

Hozzávalók

Elkészítése

Melegítsük elő a sütőt. A hússzeleteket klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk meg.

Minden húsra helyezzünk egy szelet sonkát, egy szelet sajtot és egy cikk almát, majd hajtsuk félbe és tűzzük össze fogpiszkálóval.

Forró olajban süssük meg a húsok mindkét oldalát, majd helyezzük őket egy tűzálló tálba vagy tepsibe, és süsük további 10-15 percig a sütőben.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is