Elkészítése
A karajt kissé kiklopfoljuk, sózzuk és borsozuk, majd lisztbe forgatjuk.
Egy serpenyőben felhevített olajban mindkét oldalát átsütötjük, majd papírtörlőre szedjük.
A megmaradt zsiradékon megdinszteljük a meghámozott és feldarabolt hagymákat. Lehúzzuk a tűzről és megszórjuk a paprikával, majd felöntjük 1 dl vízzel és jól elkeverjük.
Én a gombákat a fagyasztóból vettem ki, így szeletelve voltak. Akinek friss van, szeletelje fel.
Hozzáadjuk a raguhoz a gombákat és lefedjük. Ha a gomba levet engedett, akkor beletesszük a húsokat, ízesítjük borssal és sóval, majd hozzáadtam a felszeletelt paprikát és a paradicsomot is.
Fedő alatt, többször átkeverve fél óra alatt puhára főzzük a hússal együtt.
Köretnek galuskát készítettem mellé. Tálalásnál a hússzeletekre tettem tejfölt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


