Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Sertéskaraj borskéregben

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csont nélküli karaj 1-2 ek durvára őrölt bors 1-2 ek durva szemű só olaj A körethez: sárgarépa petrezselyem gyökér krumpli só bors fokhagyma kevés olaj Elkészítése: A fűszereket összekevertem, majd vágódeszkára szórtam. Egyenletesen elterítettem, majd kevés olajjal megkentem a húst, és belehentergettem a fűszerekbe úgy, hogy minden oldalán bőven legyen rajta. Fedeles […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csont nélküli karaj
  • 1-2 ek durvára őrölt bors
  • 1-2 ek durva szemű só
  • olaj

A körethez:

  • sárgarépa
  • petrezselyem gyökér
  • krumpli
  • bors
  • fokhagyma
  • kevés olaj


Elkészítése:

A fűszereket összekevertem, majd vágódeszkára szórtam. Egyenletesen elterítettem, majd kevés olajjal megkentem a húst, és belehentergettem a fűszerekbe úgy, hogy minden oldalán bőven legyen rajta.

Fedeles sütőtálban (kevés olajjal az alján) 1 óráig sült a hús, majd 10 percig fedő nélkül.

A hússal egy időben nagyobb tepsiben a megtisztított, hasábra vágott, sóval, borssal, fokhagymával megszórt zöldségeket is a sütőbe tettem, kevés olajjal meglocsoltam. A zöldségek hamarabb fognak elkészülni, mint a hús.

A tálalásnál a hús sütéséből maradt szafttal is megöntözhetjük a zöldségeket, de fűszeres joghurtot is tálalhatunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is