Elkészítése
A húst kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd mindkét oldalát átsütjük a húsoknak és papírtörlőre szedjük.
A rizst sós, kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük, majd egy evőkanál olajjal összekeverjük és sóval ízesítjük.
Egy nagyobb tepsit olajjal vagy vajjal kikenjük, majd a húsokat belefektetjük. A húsokra rizst halmozunk, majd a közepébe fészket készítünk és 1 tojást beleütünk. A tojást egy kicsikét meghintjük sóval, körberakjuk reszelt sajttal és 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
Addig sütjük, hogy a tojásfehérje megsüljön, de a sárgája még folyékonyan maradjon (kb 15-20 perc).
A megsült ételt egyenként egy húslapáttal alányúlva tányérra rendezzük és citromkarikákkal díszítjük.

