Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéscomb vagy lapocka 4 fej vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 2 paradicsom 2 paprika 1 hegyes erős paprika (elhagyható) 1 teáskanál gulyáskrém vagy piros arany só 2-3 teáskanál pirospaprika étolaj vagy zsír Elkészítése: A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vas Erika
Beküldte: 2017.11.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéscomb vagy lapocka
  • 4 fej vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2 paradicsom
  • 2 paprika
  • 1 hegyes erős paprika (elhagyható)
  • 1 teáskanál gulyáskrém vagy piros arany
  • 2-3 teáskanál pirospaprika
  • étolaj vagy zsír


Elkészítése:

A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk.

A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, a paprikákat és a paradicsomot. Pár percig együtt pároljuk. Rátesszük a húst, sózzuk és addig pároljuk, míg a saját levét kezdi elfőni. Megszórjuk a pirospaprikával és mindig csak pici vizet aláöntve készre pároljuk.

Nem baj, ha többször zsírjára pirul.

Galuskával vagy rizzsel agy tarhonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Vas Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is