Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 szelet karaj csont nélkül 15 dkg húsos füstölt szalonna 3 fej vöröshagyma 20 dkg füstölt sonka 20 dkg zöldborsó 40 dkg gomba só 1 tk őrölt fekete bors 1 ek grill fűszerkeverék étolaj Elkészítése: A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam. A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.06.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 szelet karaj csont nélkül
  • 15 dkg húsos füstölt szalonna
  • 3 fej vöröshagyma
  • 20 dkg füstölt sonka
  • 20 dkg zöldborsó
  • 40 dkg gomba
  • 1 tk őrölt fekete bors
  • 1 ek grill fűszerkeverék
  • étolaj


Elkészítése:

A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam.

A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés olajon szép pirosra sütöttem.

A szalonnát kipirítottam, rádobtam a hagymát és megdinszteltem. Hozzáadtam a sonkát, zöldborsót, gombát, sóztam borsoztam és addig pároltam, míg a gomba elfőtte a levét.

A megsütött hússzeleteket a raguval és kocka sült krumplival tálaltam.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is