Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk, és lisztbe mártva, forró zsíron mindkét oldalán átsütjük. A visszamaradt zsírból kevés vízzel pecsenyelevet készítünk, és a szeleteket visszahelyezve tovább pároljuk. A párolt zöldborsót a húshoz öntjük, kis vizet öntünk alá, és pár perc alatt összefőzzük. Párolt rizst adunk hozzá.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk, és lisztbe mártva, forró zsíron mindkét oldalán átsütjük. A visszamaradt zsírból kevés vízzel pecsenyelevet készítünk, és a szeleteket visszahelyezve tovább pároljuk. A párolt zöldborsót a húshoz öntjük, kis vizet öntünk alá, és pár perc alatt összefőzzük. Párolt rizst adunk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is