Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Sertésszűz rókagomba mártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 sertésszűz lehártyázva 2 ek olaj só, bors 1 dl húsalaplé 1 tk liszt 1 tk sült kápia paprikakrém 2 gerezd fokhagyma 20 dkg rókagomba 1 csomag (sváb) nudli Elkészítése: A húst szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Kevés olajat hevítünk és kérget sütünk a húsok mindkét oldalára. A visszamaradt zsiradékon […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
65 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2017.10.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 sertésszűz lehártyázva
  • 2 ek olaj
  • só, bors
  • 1 dl húsalaplé
  • 1 tk liszt
  • 1 tk sült kápia paprikakrém
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg rókagomba
  • 1 csomag (sváb) nudli


Elkészítése:

A húst szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Kevés olajat hevítünk és kérget sütünk a húsok mindkét oldalára.

A visszamaradt zsiradékon lepirítjuk a zúzott fokhagymát, majd megszórjuk a liszttel és jól elkeverjük. Ekkor felöntjük az alaplével, majd belekeverjük a paprikakrémet is.

Visszatesszük a húsokat, majd fedő alatt puhára főzzük. Ha elfőné a levét, akkor pótoljuk időközben.

A gombákat enyhén cukros vízben pár percig főzzük, majd leszűrjük, majd vajat hevítünk és átsütjük rajta a gombát. Sózzuk meg enyhén.

A nudlikat felhevített olajon 5 perc alatt futtassuk meg, majd még forrón a gombával és hússal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is