Elkészítése
A vesét lapjában kettévágjuk, kitisztítjuk, és gondosan megmossuk. Fűszerezzük, kevés zsírral roston sütjük. Tálaláskor rizstalapra helyezve, fűszervaj keverékkel tálaljuk.
A vesét lapjában kettévágjuk, kitisztítjuk, és gondosan megmossuk. Fűszerezzük, kevés zsírral roston sütjük. Tálaláskor rizstalapra helyezve, fűszervaj keverékkel tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A vesét lapjában kettévágjuk, kitisztítjuk, és gondosan megmossuk. Fűszerezzük, kevés zsírral roston sütjük. Tálaláskor rizstalapra helyezve, fűszervaj keverékkel tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.