Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Snidlinges sertésborda recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 szelet csontnélküli sertéskaraj
  • 1 evőkanál olaj
  • só
  • bors
  • 1 csipet cukor
  • 2 csomó snidling (metélőhagyma)

A mártáshoz

  • 1 dl olaj
  • 0,5 dl borecet
  • 16 dl ketchup (vagy 1 evőkanál paradicsompüré)
  • 1 kiskanál mustár

Elkészítése

A kivert, besózott hússzeleteket egymás mellé, vagy félig egymásra fektetjük egy olajjal bekent alufóliára. Készítünk egy mártást: megolvasztjuk a vajat vagy felhevítjük az olajat, hozzáadjuk a ketchupot, ecetet és az ízesítőket, majd alaposan elkeverjük.

Ezzel a mártással alaposan leöntjük a hússzeleteket, végül apróra vágott snidlinggel bőségesen megszórjuk őket. A fóliát összezárjuk, és 35-40 percen keresztül sütjük a húst előmelegített sütőben.

Rizzsel, burgonyapürével vagy spagettivel tálaljuk, ki-ki kedve szerint.

Jó étvágyat kívánunk!

https://receptneked.wps.hu/sertes/snidlinges-sertesborda/