Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Snidlinges töltött borda recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 nagyobb szelet karaj
  • 1 csokor snidling
  • 1 db tömlős sajt
  • 15 dkg sonka
  • só
  • őrölt fehérbors
  • kevés finomliszt
  • 2-3 db tojás
  • kevés zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése

A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk és enyhén sózzuk. Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

A tölteléket a karajszeletek egyik felére helyezzük, majd ráhajtjuk a másik felét. A megtöltött karajszeleteket a szokásos módon lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.

Közepes hőfokon, bő olajban aranybarnára sütjük.

Tálalás

Köretként szalmaburgonyát és friss salátát kínálunk hozzá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/sertes/snidlinges-toltott-borda/