Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Sonkás búbos hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet sertéskaraj 10 dkg füstölt sonka 2-3 újhagyma kevés fokhagymapor 10 dkg reszelt trappista sajt 1 zsemle + kevés tej az áztatáshoz 1 tojás kevés petrezselyemzöld só frissen őrölt bors 1 kanál olaj Elkészítése: A hússzeleteket kiklopfolom, megsózom, és mindkét oldalát félig átsütöm, majd félreteszem. Míg a húsokat pihentetem, addig elkészítem a búbot […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéskaraj
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 2-3 újhagyma
  • kevés fokhagymapor
  • 10 dkg reszelt trappista sajt
  • 1 zsemle + kevés tej az áztatáshoz
  • 1 tojás
  • kevés petrezselyemzöld
  • frissen őrölt bors
  • 1 kanál olaj


Elkészítése:

A hússzeleteket kiklopfolom, megsózom, és mindkét oldalát félig átsütöm, majd félreteszem.

Míg a húsokat pihentetem, addig elkészítem a búbot a tetejére. A serpenyőben maradt olajon összefőzöm az apróra vágott, vagy darált sonkát, a tejben áztatott, majd kicsavart zsemlét, az apróra darabolt újhagymát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a fokhagymaport. Megsózom, jól megborsozom, lehúzom a tűzről, és hozzáadom a tojást, és a reszelt sajt felét. Elosztom a hússzeleteken, rászórom a maradék reszelt sajtot, majd sütőtálban, kevés olajat alátéve megsütöm.

A hússzeletek elősütöttek, így addig kell sütni, míg a teteje meg nem pirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is