Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felszeletelem és enyhén kiklpfolom, majd sózom és borsozom mindkét oldalát. Egy tálban összekeverem a sört, paradicsomot, mustárt, olajat, cukrot, chilit és fokhagymaport. Belereakom a hússzeleteket, majd ebben a pácban hagyom pihenni minimum 2 órát (vagy akár egy éjszakát is). Egy hőáló edény vagy tepsi alját kirakom a felkarikázott hagymával, erre helyezem a húsokat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
hajni21
Beküldte: 2021.10.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felszeletelem és enyhén kiklpfolom, majd sózom és borsozom mindkét oldalát.

Egy tálban összekeverem a sört, paradicsomot, mustárt, olajat, cukrot, chilit és fokhagymaport. Belereakom a hússzeleteket, majd ebben a pácban hagyom pihenni minimum 2 órát (vagy akár egy éjszakát is).

Egy hőáló edény vagy tepsi alját kirakom a felkarikázott hagymával, erre helyezem a húsokat a megmaradt páclével együtt. Letakarom majd 180-190 fokon puhulásig sütöm kb 40-50 percig. 35 perc után a húsokat megfordítom, a páclét picit megkeverem. Víz nem kell alá mivel a pác és a hús elég levet enged. Ha szeretnénk sütés közben még szitálhatunk rá egy pici lisztet hogy a leves egy kicsit besűrüsödjön.

Olajon pirított és sós vízben főtt tarhonyával kínálom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is