Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst sütés előtt 30 perccel vegyük ki a hűtőből. Amíg pihen, addig készítsük el a többi hozzávalót. A gombákat megtisztítjuk és 1 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk. A húst sóval, borssal fűszerezzük majd 2 ek olívaolajon mindkét oldalán 3-4 percig sütjük. Kiemeljük a serpenyőről és félretesszük. A serpenyőben a maradék olajon felhevítjük a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst sütés előtt 30 perccel vegyük ki a hűtőből. Amíg pihen, addig készítsük el a többi hozzávalót. A gombákat megtisztítjuk és 1 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk.

A húst sóval, borssal fűszerezzük majd 2 ek olívaolajon mindkét oldalán 3-4 percig sütjük. Kiemeljük a serpenyőről és félretesszük.

A serpenyőben a maradék olajon felhevítjük a vajat. Hozzáöntjük a hagymát és a gombákat, 3-4 percig pároljuk és sóval, borssal ízesítjük.

Fehérbort öntünk hozzá és magas hőfokon addig pároljuk, amíg a bor elpárolog. Ezután hozzáadjuk az alaplevet és a tejszínt, 3-4 percig forraljuk. Közben ízesítjük sóval, borssal egy csipet cukorral és a szerecsendióval.

Hozzáadjuk a korábban félretett húsokat és további 2 percig együtt pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel és rösztivel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is