A húst sütés előtt 30 perccel vegyük ki a hűtőből. Amíg pihen, addig készítsük el a többi hozzávalót. A gombákat megtisztítjuk és 1 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk.
A húst sóval, borssal fűszerezzük majd 2 ek olívaolajon mindkét oldalán 3-4 percig sütjük. Kiemeljük a serpenyőről és félretesszük.
A serpenyőben a maradék olajon felhevítjük a vajat. Hozzáöntjük a hagymát és a gombákat, 3-4 percig pároljuk és sóval, borssal ízesítjük.
Fehérbort öntünk hozzá és magas hőfokon addig pároljuk, amíg a bor elpárolog. Ezután hozzáadjuk az alaplevet és a tejszínt, 3-4 percig forraljuk. Közben ízesítjük sóval, borssal egy csipet cukorral és a szerecsendióval.
Hozzáadjuk a korábban félretett húsokat és további 2 percig együtt pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel és rösztivel tálaljuk.