Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sült csülök vele sült édesburgonyával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 db csontos sertés hátsó csülök
  • 80 dkg édesburgonya
  • só
  • bors

Elkészítése

A csülköt sóval és frissen őrölt borssal alaposan bedörzsöljük, sütőzacskóba tesszük, amit néhány helyen késsel vagy fogpiszkálóval kilyukasztunk.

Tepsibe tesszük és a csülök nagyságától függően 180 fokos sütőben kb két órán keresztül sütjük, majd a zacskóból kibontva pirítjuk míg szép piros nem lesz.

Megfordítjuk és a közben megtisztított és darabokra vágott édesburgonyát a hús mellé téve készre sütjük.

https://receptneked.wps.hu/sertes/sult-csulok-vele-sult-edesburgonyaval/