Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés belsőség

Sertés receptek

Sült hurka, kolbász vele sült krumplival

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg májas hurka 50 dkg véres hurka 50 dkg sütni való kolbász 1,5 kg krumpli só Elkészítése: A krumplit megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk. Egy tepsit kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a krumplit. Ízlés szerint sózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt rajta. Villával kissé megszurkáljuk. Hideg sütőbe tesszük a tepsit, és 200 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2016.01.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg májas hurka
  • 50 dkg véres hurka
  • 50 dkg sütni való kolbász
  • 1,5 kg krumpli


Elkészítése:

A krumplit megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk.

Egy tepsit kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a krumplit. Ízlés szerint sózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt rajta. Villával kissé megszurkáljuk.

Hideg sütőbe tesszük a tepsit, és 200 fokon kb. 40-50 perc alatt készre sütjük.

A megsült hurkát és kolbászt a vele sült krumplival tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is