Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sült karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sült karaj receptje megmutatja, hogy kevés fűszerrel is ízletes, szaftos húsételt készíthetünk. Egy jó körettel laktató fogás lesz.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
bozsoilona
Beküldte: 2017.11.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés:

A karajszeleteket mindkét oldalukon megszórjuk a mustármaggal, koriandermaggal, sóval és borssal. Ezután zsírral kikent tepsibe fektetjük.

Sütés:

A hús alá kevés vizet öntünk, majd a tepsit fóliával lefedjük. Előmelegített, 170 °C-os sütőben körülbelül 20 percig sütjük. Ezután a fóliát levesszük és addig sütjük, amíg a hús szépen megpirul.

Tálalás:

A sült karajt forrón kínáljuk, kedvünk szerinti körettel.

Tipp:

A hús mellé készíthetünk sült zöldséget, burgonyapürét vagy friss salátát is. Ha intenzívebb ízt szeretnénk, a fűszerekhez adhatunk egy kevés fokhagymát vagy rozmaringot is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
bozsoilona
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is